oprindelse100% dansk
Gratis fragtpå grills til private
App styretAndroid & iOS
Dit sprog: Dansk
0
Din indkøbskurv er tom.

0

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

NBE Production A/S

NBE Production er markedsførende inden for produktion af træpillefyr / stokere og har således mere end 80.000 anlæg i drift i det meste af verden. Vi arbejder konstant på at forbedre vores kunders oplevelser via innovativ tænkning og anvendelse af den seneste nye teknologi.

Det skal være nemt, bekvemt og økonomisk fordelagtigt at købe / eje et NBE – produkt. Derfor skal vores produkter, herunder online koncepter, være de absolut bedste og samtidig mest innovative på det globale marked for træpillefyr til privatmarkedet og små- og mellemstore virksomheder/institutioner.

NBE – teamet lægger vægt på at etablere længerevarende partnerskaber med vores leverandører og salgsorganisation, der primært omfatter de største grossister i ind- og udland. Vores unikke Online StokerCloud giver mulighed for ”real time” adgang til driftsdata, -historik og justering af anlæggets parametre.

Så uanset om du synes det er sjovt at sætte dig ind i ny teknologi eller bare vil nyde den billige og miljørigtige energiform – er et NBE – træpillefyr løsningen. Flere og flere overlader driften af deres anlæg til vores professionelle partnere via indgåelse af servicekontrakter. Det fungerer effektivt – netop i kraft af vores StokerCloud-løsning.

Vi markedsfører produktserierne blandt andet under navnene RTB (Ready to Burn), Woody, Scotte og Scotte Plus. NBE stræber efter at være den fortrukne producent og distributør af vedvarende energiløsninger.